2 Ocak – Oğlak Yeni Ayı

Burak

2020 ve 2021 oldukça zor geçen ve birçok konuda hayata bakış açımızı değiştiren yıllar oldu. 2022 için de muhteşem bir yıl diyemem ama artık tecrübeli ve bilinçliyiz. Adım atmak isteyip atamadığımız, karşımıza sürekli çıkan engellerden dolayı ilerleyemediğimiz tüm konularda 2022 ile birlikte gelişmeler yaşayacağız.

2 Ocak Saat 21:33’te Oğlak burcunun 12 derece 20 dakikasında güçlü bir yeni ay meydana geliyor. Satürn etkisinde olan bu yeni ay büyük değişiklikleri de beraberinde getiriyor.

Nunki yıldızı üzerinde gerçekleşen bu yeni ay Uranüs’ten tam destek alırken kendimizi kararlı, güçlü, kendinden emin ve cesur hissedeceğimiz bir sürece şahitlik ediyoruz.

Geçtiğimiz 2 yılda aldığınız kararları hayata geçirmek için şahane bir dönem olmakla birlikte her ne kadar Venüs retroda olsa da ilişkiler açısından da destekleyici bir süreç. Adını koymaktan ziyade uzun vadede birlikte olabileceğiniz veya evlilikte taçlandırabileceğiniz sağlam temelli ilişkiler için hayat arkadaşıyla tanışma fırsatları sunuyor. Elbette Venüs retrosu bitene kadar tanışma sürecini uzatıyoruz 

İrademizi güçlü kılacak olan bu yeni ayla birlikte yeni kararlar alabilir, planlar ve hedefler belirleyebilir ve bu kararları bir an önce faaliyete geçirmek için adımlar atabilirsiniz. Diyet yapmaktan tutun da disiplin gerektiren her türlü konuyla alakalı başlangıçlarda bulunabilirsiniz. Özellikle diyet, spor ve planlı çalışma gibi konular için 7 Ocak muhteşem bir gün.


Ani durumları da beraberinde getirecek olan yeni ay, şehir değişiklikleri, yurt dışı planları veya iş değiştirme gibi konuları desteklerken bugün doğan tüm bebekler iyi karma ile dünyaya geliyor olacaklar!

Bu yeni aydan en olumlu etkilenecek burçlar; Oğlak, Başak, Boğa, Balık ve Akrep’ler olacak.

Sert etkiler alacak olan burçlar; Yengeç, Terazi, Koç, İkizler ve Aslan’lar.

Çok da bişey hissetmeyecek olan burçlar; Yay ve Kova’lar.


Burçlara Etkileri;


Koç ve Yükselen Koç’lar; Kariyer alanında değişiklikler söz konusu olurken iş değiştirebilir, ikinci bir iş için yeni projeler oluşturabilir var olan işinizde yeniliğe gidebilirsiniz. Ani para giriş çıkışları söz konusu olurken, bu yeni ayı kendinizi dinlemeye, dönüştürmeye, geliştirmeye ve arınmaya hazırlayabilirsiniz. Özellikle yurt dışı bağlantılı konular gündeme gelirken aşk için şanslı bir döneme girmeye hazır olun.


Boğa ve Yükselen Boğa’lar; seyahatler yurt dışı konuları ani yolculuklar söz konusu Sevgili Boğa’lar. Özellikle manevi anlamda kendinizi oldukça güçlü hissedeceğiniz bu süreçte kendinizde değişime siz de şaşıracaksınız. İçsel olarak oluşturduğunuz huzurla dışarı yaydığınız enerji beraberinde maddi kazançlar konusunda da gelişmeler gösterecek. Yeni bir ilişkiden ziyade var olan ilişkinizdeki bağları güçlendirmenin tam zamanı.


İkizler ve Yükselen İkizler; Ani kazanç ve kayıplar söz konusu olurken gündeminiz alacak, borçlar ve krediler üzerinden ilerleyecek. Merkür ve Satürn’den aldığınız destekle borçlarınızı ödeyebilir rahat bir nefes alma fırsatı bulabilirsiniz. Aynı zamanda yeni oluşacak harcamalara karşı da dikkatli olmakta fayda var zira ipin ucu kaçabilir. Evlilik ve ortaklıklarla ilgili yeni adımlar atabilirsiniz.


Yengeç ve Yükselen Yengeç’ler; tam karşıt burcunuzda gerçekleşen yeni ay özellikle ilişkiler anlamında yeni kararlar almanızı sağlarken özellikle evlilik ve ortaklıklar konusunda yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Kendinizi ve ilişkilerinizi gözden geçireceğiniz bu yeni ayla birlikte yüzleşeceğiniz birçok konu gündeme gelecek. Yeni bir ilişkiye başlayabilir veya var olan ilişkinizde evlilik kararı alabilirsiniz. İş hayatınızda daha fazla emek harcamanız gerekebilir, sağlığınıza dikkat edin.


Aslan ve Yükselen Aslan’lar; Bu yeni ayın yükseleni sizsiniz Sevgili Aslan’lar, her ne kadar çok olumlu etkiler almıyor olsanız da ani bir aşk kapınızı çalabilir. Özellikle günlük rutininizi değiştirebileceğiniz yeni kararlar alabilir, yeni bir işe başlayabilir veya yeni hedefler belirleyebilirsiniz. Kariyerinizle alakalı beklenmedik gelişmelere hazırlıklı olun.


Başak ve Yükselen Başak’lar; Aşk kapıyı çaldı Sevgili Başak’lar, bu yeniaydan ve Uranüs’ten oldukça destekleyici açılar alıyorsunuz. Yeni bir aşka yelken açabilir, kalbinizde kelebekler uçuşabilir. Hayattan keyif alacağınız aktivitelere zaman ayırabilir kendinizi daha çok sosyalleştirmek adına adımlar atabilirsiniz. Tadını çıkarın.


Terazi ve Yükselen Terazi’ler; Ailenizle ilgili konuların gündemde olacağı bu dönemde onlarla ilgili yeni kararlar almak durumunda kalabilirsiniz. Son 2 yılda zorlandığınız çözüme kavuşturamadığınız konuları çözme imkanı bulurken bunun kolay olmayacağını da bilmelisiniz. Yeniaydan sert etkiler alıyor olsanız da yüklerinizden arınabileceğiniz yeni kararlarla yolunuza devam edebileceğiniz bir süreç.


Akrep ve Yükselen Akrep’ler; Ticari faaliyetlerin gündemde olacağı bu dönemde bu yeni aydan olumlu etkiler alıyorsunuz. Yeni bir eğitim veya kısa bir yolculuk söz konusu olabilir, ani bir kararla ilişkiye olan bakış açınızı değiştirebilirsiniz. Para kazanma konusunda destekleyici etkiler sunan bu süreç yeni yollar keşfetmenize da yardımcı olacak. Yeni bir aşk kapınızı çalabilir, yeni bir ortaklığa imza atabilirsiniz. Hayatınızda disiplin eklemeniz gereken noktaları belirleyecek yeni kararlar alabilirsiniz.


Yay ve Yükselen Yay’lar; Para para para diyen Sevgili Yay’lar, iş hayatınızla ilgili beklenmedik sürpriz gelişmelerle sevinçten havalara uçabilirsiniz. Kendi değerlerinizi oluşturabileceğiniz bu süreçte kariyer konusunda yeni adımlar atmaya hazırlanabilirsiniz. Bu dönemde en çok çabayı kendinize harcayacak, gelişme, dönüşme, arınma fırsatı elde edeceksiniz. Rahatlayın.


Oğlak ve Yükselen Oğlak’lar; Bilinçaltınız gündeminize çok fazla müdahale ederken bu yeni ayın başrolü sizsiniz. Bazı travmatik meseleler canınızı sıkacak gibi olsa da bunların üstesinden gelebilecek güce sahip olduğunuzun farkına da varacaksınız. Aşk için oldukça destekleyici etkiler sunun gökyüzü hazır olup olmadığınızı merak etmiyor değil. Var mısınız kapıları biraz aralamaya?


Kova ve Yükselen Kova’lar; Sosyal alanda oldukça aktif olurken gezmelerden davetlerden başınızı kaldıramayabilirsiniz  Özellikle ruh sağlığınızı iyileştirmek veya korumak adına meditasyon terapi gibi konulara ağırlık verebilirsiniz. Fiziksel anlamda küçük rahatsızlıklar baş gösterebilir endişelenmeyin. Yüklerinizden kurtularak yeni hedefler belirlemenize destek olacak bu yeni ayı çok iyi değerlendirin.


Balık ve Yükselen Balık’lar; Yeni insanlarla tanışıyor, hayallerinizi gerçekleştirmek adına adımlar atabilirsiniz. Yeni hedefler belirleyecek hedeflerinize ulaşma konusunda gökyüzü destekçiniz. Kısa yolculuklar yapabilir, kardeşlerinizle daha çok zaman geçirebilirsiniz. Odağınızı kendinizden ayırmadan hedeflerinize yoğunlaşarak planlarınızı hayata geçirmeye koyulun. Kendinizi her zamankinden çok daha güçlü ve cesur hissedeceksiniz. Sosyal alanda tanışacağınız biriyle yeni bir aşka adım atabilirsiniz.


Dikkat - Online danışmanlık hizmeti, herkese uygun bir hizmet değildir.
İntihar veya kendine zarar vermek gibi düşüncelere sahipseniz, sitedeki hizmetler size uygun olmayabilir.
Bu durumdaysanız aşağıdaki yardım numaraları ile iletişime geçmenizi tavsiye ederiz.

Acil Yardım Hattı: 112, Polis İmdat Hattı: 155, Aile İçi Yardım Hattı: 183, Uyuşturucu İle Mücadele Yardım Hattı: 191