Hibrit Güneş Tutulması & Burçlara Etkileri

Burak

20 Nisan Perşembe Günü saat tam 07:12’de 29° 50′ gerçekleşecek olan 129 saros numaralı hibrit Güneş tutulması bizleri bekliyor ve etkileri Nisan başında hissetmeye başladık.


Daha önce aynı saros numaralı tutulma 8 Nisan 2005’te gerçekleşmiş ve derecesi yakın olan aynı tutulma 1912 yılında yaşandığında Dünya Savaşı başlamış.


Jupiter etkili bu tutulmayı incelediğimde; Al Risha sabitesi üzerinde ve 12. Evde gerçekleşeceğinden gizli düşmanlıkları, yalanları ve illegal konuları gündeme taşıyacak.


AI Risha Arapça kökenli bir kelime ve anlamı, kuyu ipi veya düğüm demek. Dolayısıyla bu dönemde ortaya atılacak asılsız iddiaları da çok duyacağız.


Tutulma Avusturalya’dan, Hint ve Pasifik okyanusundan


gözlemlenecek ve 1 dk 16 sn sürecektir. Bu sebeple bu bölgeler


süreçten en çok etkilenen yerler olacak önümüzdeki 1 yıl boyunca.


Bu süreç çıkabilecek savaşları, yanardağ patlamalarını, büyük kazaları beraberinde getirirken Depremi de tetikleyecek ancak ülkemiz için büyük ölçüde tehdit oluşturan bir deprem söz konusu görünmüyor.


Zodyak’ın ilk burcu olan Koç’taki bu tutulma elbetteki yeni


başlangıçları beraberinde getirecek ancak öncesinde yaşanacak bir


bitiş var ve şiddetli bir bitişten söz ediyoruz.


Bu dönemde sinirler gergin ancak mümkün olduğunca sakin kalmaya, ani kararlar vermemeye özen gösterin.


Tutulmanın etkileri sert olsa da haritalarınızdaki aldığı açılara bağlı olarak hayatlarında önemli büyük gelişmeler yaşayabilecek olan burçlar; Koç, Terazi, Yengeç ve Oğlaklar olacak.


Burçlara Etkilerini Güneş, Yükselen ve Ay burcunuza göre okuyun.


Koç ve Yükselen Koç’lar; 1. Evinde gerçekleşen bu tutulma önümüzdeki 1 buçuk yıllık sürecin ilk adımı, gönlünce yaşa, sev, sevil, eğlen, kendini geliştir.


Boğa ve Yükselen Boğa’lar; Öncelikle doğum gününüz kutlu olsun


Sevgili Boğa’lar. Tutulma günlük rutininizi, çalışma hayatınızı hayli değiştirecek. Kafani kurcalayan meseleler çözüme kavuşurken gizli saklı konular da açığa çıkacak.


İkizler ve Yükselen İkizler, Sosyalleşip daha çok kişiyle tanışma zamanı belki de aşkı orada bulacaksın belli mi olur


Yengeç ve Yükselen Yengeçler; Kariyer alanında yaşayacağın gelişmeleri kutlamaya hazırlan, parlayacaksın.


Aslan ve Yükselen Aslan’lar; Seyahat planları yapmaya uzun yolculuklara çıkmaya hazır mısın? Yanında hep bir bavul taşı ve tadını çıkar. Ruhunu besleyecek insanlar karşına çıkacak, kulak ver.


Başak ve Yükselen Başak’lar; Parasal anlamda yükseliş başlıyor, eline geçen parayla borcun harcın varsa kapat, yatırımını yap ve keyfine bak çalışma arkadaşlarından biriyle aranda bir aşk kıpırtısı olabilir.


Terazi ve Yükselen Terazi’ler; Gündemin tabi ki ilişkiler ve ortaklıklar ama artık nasıl yöneteceğini çok iyi biliyorsun, kendine güven.


Akrep ve Yükselen Akrep’ler; Spora başla, sağlıklı beslen, bir evcil hayvan edin ve ruhu besle. Hayatını düzene sokmanın tam zamanı sen başla aşk yoldaaa..


Yay ve Yükselen Yay’lar; Tutulmanın ballı lokma tatlıları aşk mı lazım geliyor, şans mi o da var, çocuk sahibi olmak istiyorsan müjdeee.


Oğlak ve Yükselen Oğlaklar, Miras ve gayrimenkul konularıyla uğraşacaksın, evini yenileyebilir veya değiştirebilirsin. Ailene zaman ayır.


Kova ve Yükselen Kova’lar; Yakın arkadaşların veya akrabalarınla yapacağın görüşmeler yüzünü gülümsetecek, ticarete atılabilirsin. Yoğun bir tempoya girmeden önce mutlaka tatil yap, hak ettin.


Balık ve Yükselen Balık’lar; Emeklerinin karşılığını nihayet madden alıyorsun, gani hani geliyor, kazandığın parayı çarçur etme, altın al Köşeyi dönersen haber ver 

Dikkat - Online danışmanlık hizmeti, herkese uygun bir hizmet değildir.
İntihar veya kendine zarar vermek gibi düşüncelere sahipseniz, sitedeki hizmetler size uygun olmayabilir.
Bu durumdaysanız aşağıdaki yardım numaraları ile iletişime geçmenizi tavsiye ederiz.

Acil Yardım Hattı: 112, Polis İmdat Hattı: 155, Aile İçi Yardım Hattı: 183, Uyuşturucu İle Mücadele Yardım Hattı: 191