19 MAYIS 2023 BOĞA BURCUNDA YENİAY

Burak

Selamlar,


İlk olarak Atatürk’ü anma gençlik ve spor bayramımız kutlu olsun. Şimdi yavaştan astrolojiye geçebiliriz 🙂


Güneş ve Ay, ay ikizler burcuna geçmeden birkaç saat öncesinde Boğa burcunun 28 derecesinde kavuşacaklar. Bu kavuşumun açılarına baktığımızda Yengeç burcunun son derecesindeki Mars ile olan etkileşimi pozitif enerji, Neptün ile olan etkileşimi ilham verici görünüyor. Gerçekten hayal ettiğimiz, arzuladığımız şeylerin peşinden gitme cesaretini veriyor bize. Ya da ben pozitif bir şeyler arıyorum 🙂


An haritasında Güneş, Ay ve Mars bulunduğu burçların son derecelerine yerleşmiş ve kısa bir süre sonra burç değiştirecekler. Mars, Jüpiter ve Pluto’nun birbirlerine meydan okumasına şahit olacağız. Kısacası bu yeniay zorla da olsa yeniden bir yapılanmaya gitmeden önce biraz soluklanma anı gibi diyebiliriz.


Boğa ihtiyaçlarımız, konfor alanımız, zevk ve güvenlik duygumuzla ilgilidir. Ve sizin kendinize vermediğiniz zamanı, emeği, değeri bir başkasından beklemeyip uzanıp almanız gerektiğini anlatır.


Bu yeniayın yöneticisi Yengeç Venüs’ü, bu nedenle sevgimize ve ilgimize daha çok ihtiyaç duyan taraflarımızla da yüzleşeceğiz. Taşıyabileceğinizden fazlasını sırtlandığınız, kendinizi ihmal ettiğiniz hatta bazen yetersiz hissettiğiniz ya da hissettirildiğiniz, sezgilerinize kulaklarınızı kapatıp gidişatı kabullenemediğiniz ve hatta psikolojik olarak zarar gördüğünüz ilişkilerinize yeni bir perspektiften bakıp kendi potansiyelinizi keşfetme imkanı bulup kendi yolunuzdan çekileceğiniz bir enerji yükleniyor. Uğruna savaşmaya değmeyen şeylerle vedalaşacağız.


Hepinizi seviyorum.

Dikkat - Online danışmanlık hizmeti, herkese uygun bir hizmet değildir.
İntihar veya kendine zarar vermek gibi düşüncelere sahipseniz, sitedeki hizmetler size uygun olmayabilir.
Bu durumdaysanız aşağıdaki yardım numaraları ile iletişime geçmenizi tavsiye ederiz.

Acil Yardım Hattı: 112, Polis İmdat Hattı: 155, Aile İçi Yardım Hattı: 183, Uyuşturucu İle Mücadele Yardım Hattı: 191