6 Ekim Terazi Yeni Ayı

Burak

♎🌙6 Ekim Saat 14:05’i gösterdiğinde 13 Derece Terazi burcunda Algorap sabit yıldızı üzerinde bir yeni ay gerçekleşecek. An haritasında Mars ile kavuşum yapan yeniay Merkür ile açısı sebebiyle ilişkiler ve ortaklıklar alanına dikkat çekerken tarıma, çiftçilere ve gelecek olan zamlara da işaret ediyor.

♎🌙Bu dönemde çiftçinin yani üreticinin de tüketicinin de zararda olduğu oldukça konuşulacak. Alım güce zayıflayarak ekonomik problemler de iyiden iyiye kendini göstermeye başlayacak.

♎🌙Satürn ve Ceres’ten güzel açılar alan Yeni Ay Chiron’a yaptığı karşıtlık açıyla temel konusunu oluşturuyor; İNTİKAM!

♎🌙Kötü niyetli insanlar, çıkarları doğrultusunda hareket edenler ve çıkarlarına ters düşen herkesin ayağının kaydırılması…

♎🌙Susup içine atanların, sınırları aşılanların aynı zamanda zarara ve haksızlığa uğrayanların da kükreyeceği bir dönem.

♎🌙Neptün ve Uranüs’ten 150’lik açı alan yeni ay her şeyin net bir şekilde beklemeye sebebiyet vermeden aniden gelişeceğini ve bunda ilahi adalet parmağının da olacağını gösteriyor.

♎🌙Ülke olarak gündem, zamlar, ekonomik sorunlar..

♎🌙Bireysel olarak gündem; ARTIK YETER!!

♎🌙Öfke patlamaları, sinir krizleri, böbrekler ve mideyle ilgili sorunlar, kafa travmaları, kazalar..

♎🌙Sakin kalmaya çalışmalı ancak o zaman işleyişin kusursuzluğuna şahitlik edebiliriz 😍

♎🌙Her şey olumsuz gibi görünüyor ama bu yeni ay haklının hakkını almayı ve savunmayı, sınırları çizmeyi vurgularken, akla karayı ortaya çıkarıyor.

♎🌙Plüton S; yeni ayla yaşanacak bardağı taşıran son damlalar size kendinizi güçsüz hissettirebilir ama düştüğünüz yerden çok daha güçlü kalkacağınıza emin olabilirsiniz.

♎🌙Bırakın yıkılacak olan yıkılsın, gidecek olan gitsin, ipler inceldiği yerden değil kökünden kopsun, gemileri değil limanı yakın çünkü başkasının sunduğu limana ihtiyacınız yok. Kendiniz için en güzel limanı oluşturun.

♎🌙Manipülasyona karşı dikkatli olun, içinize sinmeyen hiçbir adımı atmayın.

Burçlara Etkileri :

Koç ve Yükselen Koç; 7. Evinizde gerçekleşen yeniay öfke patlamalarına sebep olabileceğinden mümkün oldukça sakin kalmaya çalışın. Eski ilişkiler açığa çıkabilir, canınızı sıkacak tatsızlıklar yaşanabilir. Hesaplaşma zamanı sizin için. Yara almaya ve yaralamaya açık olduğunuz bu dönemde konuşurken kelimelerinizi özenle seçin. Kazalara karşı tedbirli olmakta fayda var. Yeni bir ilişkiden uzak durun.

Boğa ve Yükselen Boğa; 6. Evinizde gerçekleşen yeni ay sağlığınıza karşı dikkatli olmanız gerektiğini vurgularken, iş bağlantıları, görüşmeler oldukça yoğun görünüyor. Yeni iş adımları, projeler için destekleyici etkiler alıyorsunuz ve Yönetici gezeneniniz Venüs’ü temsil eden Terazi üzerindeki bu yeni ay ani gelişecek olayları beraberinde getirecek. Aklınızı kullanacağınız, zekanızla para kazanacağınız bir süreç. Yeni bir ilişki kapınızı çalmak üzere, hazır olun.

İkizler ve Yükselen İkizler; 5. Evinizde gerçekleşen yeni ay güzel bir hava üçgeni oluşturarak Satürn’den de destek alıyor. Bu dönem özellikle hayattan keyif alma, flört ve varsa çocuklarınız konusunda oldukça güzel gelişmeleri beraberinde getirecek. Sosyal çevreniz genişlerken vur patlasın çal oynasın dedirten bir yeni ay sizler için. Satürn’ün kalıcı hediyelerini almaya hazır olun, Aralık ayının ilk haftası itibariyle sürpriz gelişmeler sizleri bekliyor.

Yengeç ve Yükselen Yengeç; 4. Evinizde gerçekleşen yeni ay sert etkilere maruz bırakırken aile ve kariyer konularını ön plana çıkarıyor. Ailenizden biriyle yakından ilgilenmeniz gerekebilir, evle ilgili değişiklik yapmak isteyebilirsiniz. Kariyer anlamında sınanacağınız bir süreç olabilir, adalet kavramına özen göstererek hareket etmeye özen gösterin zira tatsız olaylarla karşılaşabilirsiniz. Aşk mı ? Venüs her ne kadar sizi desteklese de krizli bir dönem olduğundan mümkünse Kasım’a kadar uzak durun!

Aslan ve Yükselen Aslan; 3 evinizde gerçekleşen yeni ay kardeşleriniz, yakın akrabalarınız ve yolculuklar için sizleri destekliyor. Eğitim, ruhsal konular, yurt dışı bağlantılıları konusunda destekleyici etkiler alırken, çevrenizdeki insanlara karşı tedbirli olun. Kötü niyetli, arkadan iş çeviren kişilerle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.

Başak ve Yükselen Başak; 2. Evinizde gerçekleşen yeni ay maddi değerleri gündeme taşırken, mükemmelliyetçiliğiniz kriz yaratabilir. Biraz daha geniş perspektiften bakarak detaylarda boğulmamaya çalışın. Aşk anlamında yeni bir başlangıca kendinizi hazır hissetmeyebilirsiniz. Var olan ilişkinizde eleştiren taraf olmaya devam ederseniz büyük bir tepki alacağınızdan emin olabilirsiniz.

Terazi ve Yükselen Terazi; 1. Evinizde gerçekleşen yeni ay hak hukuk ve adalet kavramlarını açığa çıkarırken bugüne kadar uğradığınız haksızlıklara artık sesinizi çıkarmaya başlayabilir, sustuğunuz sineye çektiğiniz ne varsa patlamalarını yaşayabilirsiniz. Özellikle sınırlarınızı belirlemek konusunda oldukça sınavlar verdiğinizden artık net bir şekilde bunu yapmayı öğreneceksiniz ve bu ilişkiler yoluyla olacak.

Akrep ve Yükselen Akrep; 12. Evinizde gerçekleşen yeniay bilinçaltınızı tetikleyeceğinden ruhsal olarak kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz ancak bu yeni ay özellikle ruhunuzu şifalandırmak anlamında oldukça destekleyici. Kendi içinizde bir terazi oluşturup eğriyi doğruyu tartabilir, bazı hükümler çıkarabilirsiniz kendinizle ilgili. Sağlığınıza dikkat edin.

Yay ve Yükselen Yay; 11. Evinizde gerçekleşen yeniay sosyal çevrenizi hareketlendirirken aşk hayatınızı da hareketlendirecek gibi görünüyor ancak yeni bir ilişki asla önermezken var olan ilişkinizde yeni bir hareket yeni bir canlılık getirebilirsiniz. Manipülasyona karşı dikkatli olun, siz de yapmayın size yapılmasına da izin vermeyin.

Oğlak ve Yükselen Oğlak; 10. Evinizde gerçekleşen yeni ay kariyer ve atalarınıza dikkat çekerken Sevgili Oğlak’lar Yeni ayın yükseleni sizsiniz ancak yeniaydan sert etkiler almaktasınız. Bu sebeple ilerleme göreceğiniz kesin ancak dönüşmek için biraz canınız yanacak gibi görünüyor. Aileden gelen miras konularıyla uğraşmanız gerekirken, kariyer anlamında çalışma arkadaşlarınıza karşı tedbirli olun.

Kova ve Yükselen Kova; 9. Evinizde gerçekleşen yeni ayın şanslılarındansınız Sevgili Kovalar. Yolculuklar, yurt dışı bağlantıları varsa mahkemedeki durumlarla alakalı konular gündeme gelebilir, hem yakın çevreniz aracalığıyla uzaktan yeni bağlantılarınızın olacağı bu dönemde yeni planlar yaparken gözden bişey kaçırmamaya özen gösterin. Zekanızı kullanarak çok güzel projelere imza atabilirsiniz.

Balık ve Yükselen Balık; 8. Evinizde gerçekleşen yeniay yeni maddi kaynaklar oluşturmaya hazırlanırken, parasal anlamda kandırılmamaya, paranızı yedirmemeye özen gösterin. Birilerine kefil olarak kredi çekilmesi vs durumlarına karşı dikkatli olun. Kendi kazançlarınız konusunda ani gelişmeler söz konusu olacak. Özellikle kardeşleriniz ve yakın çevrenizden destek göreceğiniz bu dönemde ilişkiler konusu krizli olacağından sakin kalmaya özen gösterin.

Dikkat - Online danışmanlık hizmeti, herkese uygun bir hizmet değildir.
İntihar veya kendine zarar vermek gibi düşüncelere sahipseniz, sitedeki hizmetler size uygun olmayabilir.
Bu durumdaysanız aşağıdaki yardım numaraları ile iletişime geçmenizi tavsiye ederiz.

Acil Yardım Hattı: 112, Polis İmdat Hattı: 155, Aile İçi Yardım Hattı: 183, Uyuşturucu İle Mücadele Yardım Hattı: 191