Akrep Dolunayı

Burak

“Eğer bir bütün haline gelmek istiyorsanız, önce yarım olmaya izin vermelisiniz. Düz olmak istiyorsanız, çarpık olmayı da bileceksiniz. Dolu olmak istiyorsanız, gerekirse boş olmayı kabulleneceksiniz. Yeniden doğmak istiyorsanız, öncelikle ölmeyi, her şey sizin olsun istiyorsanız da öncelikle her şeyden vazgeçmeyi bileceksiniz.”
LAO TZU

Akrep Burcunda Dolunay.

27 Nisan 2021, Saat:06.32 de, Akrep burcunun 07’inci derecesinde sert bir Dolunay yaşayacağız.

Dolunay’ın an haritasının yükselenini Boğa burcu kesiyor ve yöneticisi Venüs de Boğada, Güneş – Merkür ve Uranüs’le kavuşum halinde. Ay Akrep burcunda ve yöneticisi Mars Yengeç burcunda, Ay ve Mars Karşılıklı Ağırlamada olacak Dolunay sırasında. Aynı zamanda Satürn de tepe noktasından dolunaya kare açıda olacak.

1- 7 aksında gerçekleşecek Akrep dolunayının konusu; ikili ilişkiler, evlilik, ortaklıklar, finansal konular, genel sağlığımız, çevreye gösterdiğimiz yüzümüz, yakın çevremizle ilişkilerimiz gibi konularda bitişler olabileceği gibi, bu konularda sağlamlaştırmalar yapmak, aynı zamanda kariyer hayatımızda ve ilişkilerimizde bitişlerle, krizli olayların, kısıtlanmaların yaşanabileceği ve gizli olayların gün yüzüne çıkacağı bir dolunay olacak.

Kişisel haritalarda alınan açıya bağlı olarak, kimimiz ortaklıklarla gizli fırsatlar yakalayarak, hayatımızda değişim dönüşüm enerjisini çalıştırarak gelişimimize katkıda bulunacağı gibi, kimimiz ilişkilerimizde geleceğimizi değiştirip dönüştürebilmek adına bitişler, sonlanmalar, hayatımızdan kesip atmamız gereken ilişkileri kesebileceğimiz gibi, kimimiz sağlam olan ilişkilerimizi daha da ileriye taşıyarak, aşkla, tutkuyla, kararlılıkla bağlılık oluşturabileceğimiz bir dolunay yaşayacağız. Yani kısacası her türlü ilişkilerimizde, yakın çevremizle, kariyerimizde, iş hayatımızda maddi kazanımlarımızda değişim dönüşüm enerjisi aktif olacak. Ve ne yaşanacaksa ani, şok edici, birden bire, sıradışı bir şekilde yaşanacak. Kısacası yaşanan olaylarda beklenmedik şekilde gerçekleşecek bir enerji aktif durumda.

Bitiremediğimiz, sonlandıramadığımız konularımızı, ilişkilerimizi bıçak gibi kesip atacağımız ve daha sağlam, güvenli zemine oturtacağımız bir dönemde olacağız. Evet, bu çok kolay olmayacak, olaylar krizlerle gelecek, gerginliklerle bir çok şeyi sonlandıracağız, sancılı bir süreç olacak, bu nedenle bu dönem kriz yönetimi, öfke kontrolü yapabilenler başarılı sonuçlar alacaklardır. Bunun için, bu dönemi yüksek farkındalıkla ve sakin kalarak geçirmek çok önemli olacak. Bitmesi gereken bitecek, sonlanması gereken sonlanacaktır fakat bunu sabır ve sükûnetle karşılarsanız sonradan gelecek olan ödül büyük olacaktır.

Bu dolunayda aynı zamanda sanatçılar, spor camiası ve çocuklarla ilgili krizli ve sansasyonel haberler gündemi meşgul edebilir. Altın, borsa, döviz gibi yatırım araçlarında ani beklenmedik dalgalanmalar söz konusu olabilir.

Akrep dolunayında, akışta ve sakin kalarak, farkındalıkla geçirmemiz dileğimle. Sevgiler.

Dikkat - Online danışmanlık hizmeti, herkese uygun bir hizmet değildir.
İntihar veya kendine zarar vermek gibi düşüncelere sahipseniz, sitedeki hizmetler size uygun olmayabilir.
Bu durumdaysanız aşağıdaki yardım numaraları ile iletişime geçmenizi tavsiye ederiz.

Acil Yardım Hattı: 112, Polis İmdat Hattı: 155, Aile İçi Yardım Hattı: 183, Uyuşturucu İle Mücadele Yardım Hattı: 191