Balık Dolunayı

balik-dolunayi

31 Ağustos Saat sabaha karşı 04:35’te Balık burcunun 7 derecesinde bir dolunay gerçekleşecek. Balık yönetici gezegenlerinden Neptün Balık burcunda retro yaparken Jüpiter de Boğa burcundaki seyrine devam ediyor olacak. Deniz kazalarını ve havalardaki anomaliteyi temsil ederken Jüpiter etkisindeki andromeda takım yıldızı kadınlar açısından koruyucu etki oluşturabilecek etkileri getirmekte.

 

Bu dolunay Satürnyen bir dolunay olduğundan duygularımızın içinde kaybolmuş hissedebiliriz. Özellikle aile konuları daha çok gündemde olurken Merkür retrosunun an haritasında tam da 2. Evdeki seyri ekonomik açıdan durumun vahametini göstermekte.

 

Yaratıcılığınızı ortaya koyacağınız her türlü eylem için çalışma yapabilir adım atabilirsiniz. Her ne kadar retrolar her şeyin ters gitmesine sebep oluyormuş gibi görünse de bu dolunay evrenin şansı anlamına gelen Sadachbia yıldızı üzerinde gerçekleşiyor.

 

Özellikle tarım ve hayvancılık alanında yaşanabilecek gelişmeler gündeme gelirken yüksek öğrenim ve üniversiteler hakkında yeni hüküm ve kararlar gelebilir.

 

Hazır Merkür ve Venüs retrodayken kendinizi sorgularken bulabilirsiniz. Feda ettiklerinizi, öncelik olarak kendiniz dışında hayatınızın merkezine koyduklarınızı ve karşısında sahip olduklarınızı düşünün, değdi mi?

 

En çok sevgi ve merhameti kendinize göstermeniz gerektiğini hatırlayıp artık kendi kul hakkınıza gitmeseydiniz, nasıl olurdu?

Dikkat - Online danışmanlık hizmeti, herkese uygun bir hizmet değildir.
İntihar veya kendine zarar vermek gibi düşüncelere sahipseniz, sitedeki hizmetler size uygun olmayabilir.
Bu durumdaysanız aşağıdaki yardım numaraları ile iletişime geçmenizi tavsiye ederiz.

Acil Yardım Hattı: 112, Polis İmdat Hattı: 155, Aile İçi Yardım Hattı: 183, Uyuşturucu İle Mücadele Yardım Hattı: 191