Balık Dolunayı – 21 Eylül

Burak

1 Eylül sabahına saat 02:54’te gerçekleşecek olan dolunayla açıyoruz gözlerimizi. Balık burcunun 28 derecesinde ve yöneticileri Neptün ve Jüpiter’in Rx olduğu bu Mars’a karşıtlık yapıyor.

Duygularımız karmaşık ve her zamankinden biraz daha hassas olacağımız bu dolunayda merhamet hat safhada olacak ancak artık biraz daha farkında olarak kendimize karşı imtiyaz sağlamayı deneyimleyeceğiz. 

Hayaller havada uçuşurken gerçeklikten çok uzaklaşmaya meyilli olacağımızdan hayal kırıklıkları da kendini gösterecek. Mars’a da yaptığı karşıtlık adım atma gücümüzü yaşam enerjimizi biraz kısıtlayacağından Halsizlik, uyuşukluk, mayışıklık hali de oldukça hakim olacak. 

Zihinsel bir dalgınlık aklımızın hayaller ve ötesine dalacağı bir süreç olduğu için özellikle dikkat gerektiren işlerinizde hataya yer vermemek adına özenli olmaya gayret gösterin.

Özellikle sanatsal konularda ilham ve yaratıcılığa ihtiyaç duyarsanız oldukça destekleyici açılar söz konusu. Plüton ve Düğümlerden aldığı destekleyici açıyla tekamül sürecine olan tezahür bakımından ilerleyici etkiler de söz konusu olacak. Hayatınızın altı üstü karışabilir ancak küllerimizden yeniden doğmaya hazırız.

2-8 aksında gerçekleşecek olan dolunay ekonomiyi vurgularken krediler, borçlar, vergiler, zamlar iç açıcı değil maalsef. Venüs ile Uranüs arasındaki karşıtlık ve Venüs ile Satürn arasındaki kare açı da ani bir para kaybına, ani bir borçlanmaya sebebiyet verebilir.Beklediğiniz paranın gelmesiyle alakalı sıkıntılar yaşanabilir. Parayı kazanmakla ilgili birtakım engellerle karşılaşabilirsiniz. Önümüzdeki Kasım ve Aralık ayları bu anlamda daha da sert etkilere maruz bırakacağından şimdiden tedbirli davranmakta fayda var. Paranızı doğru kullanmaya, mümkünse gıda stoğu yapmaya bakın. 

Aynı zamanda ilişkiler açısından da birçok beklenmedik durum söz konusu olabilir. ani bir ayrılık sonlanma yaşanabilir, bir dargın bir barışık geçecek olan bu günlerde ani kararlar vermemeye dikkat edin. Tabi balık bağımlılıklarla ilgili olduğundan bırakmakta kabul etmekte zorlanabilir. Olacak olana izin verin. Bu dolunay eteğinizde taşları dökeceğiniz, sırtınıza yüklenen sorumluluklardan kurtulabileceğiniz, kendinize ettiğiniz eziyetin farkına varabileceğiniz bir dolunay.

Yükselen Koç; 12. Evinizde gerçekleşecek olan dolunay bilinçaltınızdaki olumsuz duyguları tetikleyerek duygularınızı hat safhada yaşamanıza sebebiyet verecek. Düşünceleriniz ve duygularınız ayrı ayrı savrulurken kendinizi melankolik hissedebilirsiniz. Sağlığınıza özellikle dikkat etmeniz gereken bu süreçte ruhsal sağlığınız için de özen gösterin. İlişki anlamında temkinli olmakta fayda var zira incinebilir incitebilirsiniz.

Yükselen Boğa; Hayaller, hayalleer sevgili Boğa’lar, gerçekleşmek için can atıyorlar. Bu süreçte hedeflerinizi, hayallerinizi gerçekleştirmek adına olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Venüs’ten aldığınız karşıtlık ve Satürn’den uzak da olsa aldığınız kare açılar mevcut, beklenmedik olaylar söz konusu. İlişkileriniz açısından düşünmeden hareket etmemeye özen gösterin.

Yükselen İkizler; gündeminiz kariyer olacak Sevgili İkizler Burçları, işten ayrılabilir, görev değiştirebilir veya yeni bir işe başlamak adına adımlar atabilirsiniz. Ailenizle ilgili kararsız durumlar söz konusu olabilir ikilemde kalabilir ve atta işin içinden çıkamayacağınız olaylarla karşılaşabilirsiniz. Dolunaydan sert etkiler alıyor olsanız da Mars, Satürn ve Merkür’den destekleyici açılar aldığınızdan sorunlara kısa sürede çözüm bulacağınızdan emin olabilirsiniz.

Yükselen Yengeç; Dolunayın destekleyici etkilerini alırken Mars, Satürn ve Merkür’den sert açılara maruz kalıyorsunuz. İletişim özellikle dikkat etmeniz gereken bu dönemde ticari konularla ilgili sonuçlanmalar yaşayacaksınız. Ufak tefek kazalara karşı dikkatli olmanız gerekirken, yurt dışı konuları da gündemde. Aşk konusunda inişli çıkışlı durumlar söz konusu olduğundan yoğun duygular altında olacaksınız. Spiritüel konular bu dönemde özellikle dikkatinizi çekebilir, araştırmak isteyebilirsiniz.

Yükselen Aslan; Bu dolunayın önceki yeniayda olduğu gibi yüksleeni sizsiniz Sevgili Aslan’lar ancak Uranüs ve Venüs’ten aldığınız sert açılar beklenmedik ilişki problemlerini gündeme getirebilir. Süregelen ilişkinizle ilgili kararlar vermektense akışa bırakmanız yerinde olacaktır. Tekinsiz insanlara karşı dikkatli olmanız gereken bu dönemde ilişkilerinizdeki yanılma paylarınızı da hesaplayın. Kontrolün sizin elinizde olmadığını öğreneceğiniz bu süreçte plansız güzellikler sizi bekliyor. 

Sevgili Başak’lar; değişime direnişlerin sonu artık teslim olma zamanı. İlişkiler ortaklıklar ve hukuksal konularda sonuçlanmalar yaşayacaksınız. Krizler, sorunlar gündeme gelerek bitişlere sebep olabilir. İnce detaylara bu sefer zaman ayıramacağınız şekilde gündeminiz yoğun olacak. Para, maddi değerler düşüncelerinizi yoğun olarak kaplayacak başka bir konu. Kardeşlerinizle ilgili olan konularda sorun çıkarmamaya özen gösterin. 

Sevgili Terazi’ler; İş ve çalışma hayatınız, günlük rutininiz değişebilir bu konularda biraz daha duygusal biraz daha hassas davranabilirsiniz. Özellikle sağlığınıza dikkat edin ve ayaklarınızla ilgili sorunlara karşı temkinli olun. Normalden biraz daha krizli ve tartışmacı bir yapıya bürünebilirsiniz durumun geçici olduğunu bilerek merkezinizde kalmaya özen göstererek hareket edin. Güneş’in burcunuza yerleşmesiyle ışıl ışıl parlayacaksınız. Satürn ve Jüpiter de destekçiniz.

Sevgili Akrep’ler; Aşk aşk aşk.. Gündeminiz tutkular, aşklar, ilişkiler Sevgili Akrep’ler bu süreçte Venüs’ün de burcunuzdaki seyri Uranüs’ten aldığınız karşıtlık ve Satürn karesi sizleri zorluyor. Ama Dolunay destekçiniz. Sorunlarla mücadele etmeniz gereken bir süreç olsa da lehinize sonuçlanacak olaylar söz konusu. Yeni bir ilişkiye başlayabilir, var olan ilişkinizi sonlandırabilirsiniz ancak bu dönemde başlatacağınız ilişkilere karşı tedbirli davranmanızda fayda var.

Sevgili Yay’lar; ailenizle ilgili konular gündemde olurken emlak, gayrimenkul ile ilgili konular sonuç kazanacak. Ev değiştirebilir tadilat işleriyle işleriyle ilgilenebilirsiniz. Dönüşümünüzün kariyerinizle aileniz arasında yaşayacağınız gitgellerle olacağı bu süreçte maddi konular oldukça güzel gelişmeleri beraberinde getirecek. Aşk konusunda yeni bir başlangıç yapmanızı tavsiye etmezken var olan ilişkinizdeki problemleri çözmek akıllıca olacaktır.

Sevgili Oğlak’lar; kardeşlerinizle ilgili konular gündemde olurken, ticari ilişkilerinizle ilgili gelişmelerle beklediğiniz sonuçlanmaları yaşayacaksınız.  Yakın akrabalar, yakın arkadaşlarınızla ilgili yanıltıcı durumlar yaşayabilir canınız sıkılabilir ama dolunay destekçiniz. Yurt dışı bağlantılı işlerinizle ilgili gelişmeler yaşanırken felsefik ce ruhani konulara ilgi duyabilirsiniz. Ani aşklar kapınızı çalabilir, temkinli olmaya çalışın.

Sevgili Kova’lar; Para Para Para.. gündeminiz krediler alacaklar verecekler Sevgili Kova’lar. Mars  ve Merkür’den aldığınız destekleyici açılarla köklü işlere adım atabilirsiniz. Satürn’ün burcunuzdaki seyri sizi kısıtlıyor olsa da ailenizle ilgili konular onlardan göreceğiniz destek sizleri biraz olsun rahatlatacak. İlişkiler açısından krizli olan bu süreç yeni bir ilişki için uygun değilken varsa bir ilişkiniz sakin bir şekilde sorunları çözmeye odaklanın.

Sevgili Balık’lar; Dönüşümün ana teması sizsiniz. Kendinizle ilgili birçok farkındalığa ulaşacak, bakış açınızı değiştirecek, belki fiziksel görüntünüzle ilgili değişiklikler yapacaksınız. İlişkiler açısından da sırtınızdaki yüklerden arınma zamanı, kolay olmasa da bitene izin vermeniz gereken bir süreç. Sonrası çok daha rahat çok daha ferah.. Değerinizin farkına varacağınız çok önemli bir süreç. Devam edebilmek için yüklerinizden kurtulmanız gerekiyor. Bırakın..

Dikkat - Online danışmanlık hizmeti, herkese uygun bir hizmet değildir.
İntihar veya kendine zarar vermek gibi düşüncelere sahipseniz, sitedeki hizmetler size uygun olmayabilir.
Bu durumdaysanız aşağıdaki yardım numaraları ile iletişime geçmenizi tavsiye ederiz.

Acil Yardım Hattı: 112, Polis İmdat Hattı: 155, Aile İçi Yardım Hattı: 183, Uyuşturucu İle Mücadele Yardım Hattı: 191