Mars Terazi- 15 Eylül / 30 Ekim

Burak

15 Eylül saat tam 03:14’ü gösterdiğinde Mars, Venüs’ün yönettiği Terazi burcuna geçiş yapıyor. Astroloji tüm  ev ve burçlar karşılıklı çalışır, Mars’ın yönettiği burç olan Koç’a karşıt olan Terazi’nin Mars üzerindeki yerleşimi pek de rahat bir pozisyon olmasa da aldığı destekleyici açılar mevcut.

Mars yaşam gücümüzü, hayatla mücadelemizi yansıtırken bu yerleşim harekete geçme enerjimizin de düşeceğini gösteriyor ve kendimize olan güvenimizi de zedelemeye sebep olabilecek olaylar yaşatıyor. İyi yanı şu ki bu dönemde atacağımız her bir adımı adaletli, ahlaki ve etik kurallara uygun şekilde yapmaya çalışacağız. ancak kararsızlığı da tetikleyeceğinden adım atmak, ilerlemek pek de kolay olmayacak.

20-21 Eylül’de düğümlere yapacağı güzel açıyla akışta olmayı başarabilirsek ilerlememize katkı sağlayacak, destekleyecek olan Mars,

21 Eylül’de gerçekleşecek olan yeniaya karşıtlık yapacağından duygularımızla davranışlarımız arasında tutarsız durumlar söz konusu olabilir.

22 Eylül’de Güneş’in de Terazi burcuna geçişiyle Mars ile kavuşuma yakın açıda olacağından karar verme konusunda biraz daha destekçi.

25-26 Eylül’de Satürn’den destek alacak kalıcı başarılar elde etmemizi sağlayacak.

1 Ekim’de Chiron ile yapacağı karşıtlık açıyla birlikte kırıcı, sinirli ve öfkeli davranışlardan kaçınmakta yarar var zira diğer türlü naif ve kibarlık abidesi Terazi canınızın yanabileceğini gösterir.

28 Eylül’de Lilith ile yapacağı güzel açı özellikle kadınlardan gelecek olan desteği gösterirken,

3 Ekim’de Ceres ile üçgen açı yaparak üretmek anlamında adımlar atmamızı sağlarken ekonomik anlamda da destekleyici etkiler sunacaktır. Bu dönemi fırsatları değerlendirmeye odaklanarak değerlendirmenizi tavsiye ederim.

6 Ekimde Marsyen bir yeniay gerçekleşecek yine maddi anlamda bireysel olarak güzel gelişmeler yaşanacak ancak çalışmayı çaba göstermeyi bırakmamak gerekiyor. Çünkü Mars Terazide bizlere rehavet verecektir.

18-19-20-21-22 Ekim Jüpiter ve Merkü S ve Plüto Mars karesi kesinleşecek, ünlü bir sanatçının ani ölümüyle ilgili haberler alabiliriz. Bireysel anlamda da kazalara karşı dikkatli olmakta fayda var. Aynı zamanda zihinsel anlamda da kafa karışıklığına sebebiyet verecek.

Mars’ın Terazi seyri boyunca yeni bir karar almaktansa Merkür de Retro olacağından var olan işleri bitirmeye odaklanarak hafiflemeye çalışın. Karşınıza çıkacak olan fırsatlara karşı hazırlı olun. Disiplininizden düzeninizden taviz vermeden ilerlemeye gayret gösterin.

Özellikle İkizler, Kova ve Terazi’ler için aşk enerjisi hakim.

Koç, Aslan ve Yay’lar için çatışma yaşadıkları, onları sinir eden kişilere karşı ilerleyen dönemde ilgi söz konusu olabilir, nefret aşka dönüşebilir.

Oğlak ve Yengeç’ler Venüs’ten aldığı destekle çaba sarfederek aşkı elde edebilecekler ancak Mars Terazi’den aldığı sert etkiler harekete geçme konusunda sorun yaşatabilir. Bu sebeple mümkünse 15 Eylül’e kadar adım atın.

Başak’lar ellere var da bize yok mu dediğinizi duyuyorum, 8 Ekim’e kadar aşk kapıyı çalabilir. Sonraki günler pek umutlu görünmüyor.

Boğa, Akrep ve Balık’lar beklenmedik durumlara açık olun, sürprizlerle dolu bi süreç sizleri bekliyor.

Dikkat - Online danışmanlık hizmeti, herkese uygun bir hizmet değildir.
İntihar veya kendine zarar vermek gibi düşüncelere sahipseniz, sitedeki hizmetler size uygun olmayabilir.
Bu durumdaysanız aşağıdaki yardım numaraları ile iletişime geçmenizi tavsiye ederiz.

Acil Yardım Hattı: 112, Polis İmdat Hattı: 155, Aile İçi Yardım Hattı: 183, Uyuşturucu İle Mücadele Yardım Hattı: 191