Merkür Terazi – 30 Ağustos / 6 Kasım

Burak

⭐30 Ağustos Pazartesi saat tam 08:10’da Merkür Başak burcundan çıkıp Venüs’ün yönettiği Terazi burcuna yerleşiyor ve 26 Eylül’e kadar daha uyumlu iletişim kurmamıza yardımcı olmaya hazırlanıyor.

♎⭐Merkür’ün Terazi seyri boyunca; konuşurken kelimelerimizi öyle özenli seçeceğiz ki incelikten, kibarlıktan, naiflikten ve tatlı dilden geçecek yürüdüğümüz tüm yollar.

♎⭐Özellikle 7 Eylül’e kadar hem düğümlerden hem Satürn’den destekleyici açılar alarak sosyal çevremizi genişleterek, popülerliğimizi artıyoruz.

♎⭐16 Eylül’e kadar özellikle öğrenmek istediğiniz, yeni başlamak istediğiniz bir eğitim varsa öğrenmeye çok açık olacağımız bir dönem, mutlaka değerlendirin.

♎⭐Tam aşk, flört, tanışma mevsimi geldi, Başak burcunun detaycılığından da sıyrıldık, aşk konuşacağız derken;

26 Eylül’de S pozisyona geçerek retro harekete başlayacak olan Merkür Plüton’dan da sert etkiler alarak bizleri içimize dönmeye, içimizdeki vicdan tartısını yoklamaya, yeni yollara ve dönüşmeye sevk edecek.

♎⭐Jüpiter’den olumlu destek alan Merkür içe kapanıklığı büyütebilir, kendimize karşı fazla sorgulayıcı davranabilir, hak hukuk konularında aşırıya kaçabilir, karar verme konusunda oldukça zorlanabiliriz.

♎⭐Ayrıca yine maddi konular oldukça gündemde olurken, ekonomik sorunlar, çığ gibi büyüyen zamlarla hepimiz yönetime karşı sesimizi çıkarmak isteyeceğiz.

♎⭐Adalet arayışımız bu dönemde artarken haksızlığa tahammülümüz olmayacak.

♎⭐7 Eylül’de Chiron- Merkür karşıtlığı gerçekleşecek ağzınızdan çıkacak olan kelimelere çok çok dikkat edin, istemeden kalp kırabilirsiniz.

♎⭐11 Eylül’de Venüs Akrep burcuna geçecek, ilişkilerde takıntıya sebep olacağından temkinli olmakta fayda var.

♎⭐18 Ekim’de retro hareketini bitirerek ileri seyrine geçecek olan Merkür 6 Kasım’a kadar Terazi burcundaki misafirliğine devam edecek.

♎⭐Merkür retrodan çıktı yeni bir işe başlayayım, yeni bir ilişki kurayım diye düşüneceksiniz ancak retronun gölge yanı peşimizi bırakmayacak, bu sebeple önemli adımlarınız için 6 Kasım sonrasını değerlendirin.

Dikkat - Online danışmanlık hizmeti, herkese uygun bir hizmet değildir.
İntihar veya kendine zarar vermek gibi düşüncelere sahipseniz, sitedeki hizmetler size uygun olmayabilir.
Bu durumdaysanız aşağıdaki yardım numaraları ile iletişime geçmenizi tavsiye ederiz.

Acil Yardım Hattı: 112, Polis İmdat Hattı: 155, Aile İçi Yardım Hattı: 183, Uyuşturucu İle Mücadele Yardım Hattı: 191