Venüs Akrep – 10 Eylül / 7 Ekim

Burak

10 Eylül – 7 Ekim tarihleri arasında Venüs Akrep burcunun misafiri olarak duyguları derinleştirirken tutkuyu da artıracak. İlişkilerde daha sahiplenici daha kıskanç tavırlar sergilememize sebep olacak olan Venüs’ün bu seyri daha gizemli ve kuşkucu bir ruh hali sunacak.

Bu dönemde duygularımız konusunda daha keskin ve net olacağız, sevdik mi tam sevecek, bitti mi tamamen sileceğiz.

Yöneticisi olan Plüton’dan destekleyici etkiler alacak olan Akrep, diğer yöneticisi olan Mars’la açıya sahip değil ancak Mars’ın Terazi burcuna geçişiyle Plüton ile aralarında kare açı oluşturacak ve 23 Eylül’de Uranüs Venüs’e tam karşıtlık yapacak. Mars Venüs’ün burcunda, Venüs Mars’ın burcunda seyahat ederken çok rahat bir durumda olmayacaklarından içsel olarak huzursuz hissetmemize sebep olacaklar.

17 Eylül’de Venüs Satürn karesi,

30 Eylül’de Venüs Jüpiter karesi kesinleşirken Neptün’den müthiş güzel bir üçgen açıyla desteklerini sunacak.

Şöyle ki; bu dönemde yıldırım aşkı, ani bir karar ile evlilik veya aynı hızda bir ayrılık veya boşanma durumları söz konusu olabilir. Duygular çok daha yoğun yaşanacağından büyük aşklar nefrete de dönüşebilir.

Şimdi diyeceksiniz ki hani derin ve tutkulu aşklar?

Zaten tüm mesele duygularımızı çok daha yoğun yaşayacak olmamız. Bu sebeple bu süreçte duygularınızı kontrol etmeli, aşırılıklardan kaçınmalı, dürtülerle değil de mantık yoluyla hareket etmeliyiz. Eğer duygularınızı dizginlemeyi başarabilirseniz inanılmaz tutku dolu bir aşk yaşayacağınızın garantisini verebilirim.

Bu süreç ekonomik anlamda da bizlere kolaylık sağlayacak gibi görünmüyor maalesef. Üretmeyi öğrenmemiz gereken bu süreçte, sadece tüketen bir toplum olmaktan çıkmamız gerektiğini de özellikle vurguluyor.

İkizler, Terazi ve Kova’lar destekleyici açılarla aşkı bulma konusunda oldukça şanslılar.

Akrep, Yengeç ve Balık’lar için de aynı durum söz konusu , bununla birlikte çok iyi gözlem yaparak, karşıdaki kişiyi olabildiğince tanımaya çalışarak ilerlemeye özen gösterin kiii bu destekleyici enerji bir hayal kırıklığı ile sonuçlanmasın.

Koç, Aslan ve Yay’lar için öfkelerine ve egolarına yenilmemeleri gereken bir dönem. Mümkünse yeni bir ilişkiye adım atmayın.

Başak ve Oğlak’lar da yine destekleyici etkiler alıyor ancak onların aşka ulaşması için biraz çaba sarefetmeleri, uğraşmaları gerekecek zira çok ince eleyip sık dokuyorlar.

Boğa burçlarının Güneşleri üzerinden geçen Uranüs seyri onlara beklenmedik güzel süprizler yaşatmaya devam edecek.

Tutku dolu aşklara… Ruhunuzdan öpüyorum

Dikkat - Online danışmanlık hizmeti, herkese uygun bir hizmet değildir.
İntihar veya kendine zarar vermek gibi düşüncelere sahipseniz, sitedeki hizmetler size uygun olmayabilir.
Bu durumdaysanız aşağıdaki yardım numaraları ile iletişime geçmenizi tavsiye ederiz.

Acil Yardım Hattı: 112, Polis İmdat Hattı: 155, Aile İçi Yardım Hattı: 183, Uyuşturucu İle Mücadele Yardım Hattı: 191