3 Temmuz Oğlak Dolunayı – Başarının Altına Adını Büyük Harflerle Yaz!

3-temmuz-oglak-dolunayi-basarinin-altina-adini-buyuk-harflerle-yaz

3 temmuz saat 14:38’de 11 derece Oğlak burcunda dolunay!

 

Ekim 2022’deki tutulmayı aktive edecek olan bu dolunay Nunki sabit yıldızı üzerinde gerçekleşecek. Kalıcı başarılara imza atma zamanını gösteren bu dolunay özellikle Ekim ayından bu yana güvensizliklere sebep olan kişileri hayatınızdan çıkarmanıza sebep olacak lakin bu sizi korkutmasın emin adımlarla hedefe giden yolda çürükleri ayıklamak gerekir bunu bazen biz yapmakta güçlük çekeriz bu sebeple gökyüzü sebepler aleminde olaylar yaratır.

 

Gideni uğurlarken, disipline edemediğiniz, düzene koymadığınız konuların da üzerinde kocaman bir çizgi çekeceksiniz.

 

Yüklerimizden arınmak için ilk 4 günlük dilim çok etkili olacaktır, eskiye veda etmek, gidenlerin yasını tutmak için 7 Temmuz’a kadar zamanınız var. Sonra çok daha güçlü ve disiplinli bir şekilde işlere koyulma zamanı.

 

An haritasında Merkür – Sirius Kavuşumu var. Zaferlerinize imza atmak için güçlü bir inanca ihtiyacınız olacak; hiç kimseye değil önce kendinize, başaracağınıza inanın sonra da hayata, sisteme.

 

Cazibenin arttığı, tutkunun güçlendiği ve şefkatin zirve olduğu 21 günlük bir süreç var önümüzde. Kadersel tanışmalara, birlikteliklere, aşklara sebebiyet verecek bu süreci enerji yüksek tutarak değerlendirin. 21 Temmuz’da Venüs retroya girecek gözünüzü seveyim retro gelmeden aşık olun.

 

Bu dolunay Oğlak, Balık, Boğa, Yengeç, Başak ve Akrep’lere aşırı iyi gelecek. Hem ilişki hem de kariyer anlamında ışık saçma zamanı.

 

Koç ve Terazi’ler ” bu da mı gol değil ” diye isyan bayraklarını çekebilir, sinirlerinize hakim olun.

 

İkizler ve Aslan’lar; beklemedik her şeyi bekleyin, olmaz dediğiniz ne varsa olduracak bu dolunay.

 

Yay ve Kova’lar; Venüs ve Mars’ın enerjisi size gergin hissettiriyor olabilir ama şimdi parlama zamanı, sizi hiçbir şeyin aşağı çekmesine izin vermeyin.

Dikkat - Online danışmanlık hizmeti, herkese uygun bir hizmet değildir.
İntihar veya kendine zarar vermek gibi düşüncelere sahipseniz, sitedeki hizmetler size uygun olmayabilir.
Bu durumdaysanız aşağıdaki yardım numaraları ile iletişime geçmenizi tavsiye ederiz.

Acil Yardım Hattı: 112, Polis İmdat Hattı: 155, Aile İçi Yardım Hattı: 183, Uyuşturucu İle Mücadele Yardım Hattı: 191